Πολύ σημαντικός παράγοντας για την καλή λειτουργία της θερμομόνωσης ταράτσας είναι η αποφυγή εγκλωβισμού υγρασίας στο εσωτερικό της με συνέπεια να αποδυναμώνεται το βασικό μέρος της εφαρμογής.
Μπορείτε να διαβάσετε για τις εξαιρετικές του ιδιότητες εδώ.
Σε πιο μεγάλες επιφάνειες το κόστος μειώνεται και σε μικρότερες αυξάνεται. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εκτίμηση κόστους
Σε μέρες που δεν βρέχει το ταβάνι εμφανίζει υγρασία, τότε θέλει θερμομόνωση.
Δυνατότητα εφαρμογής σε κοίλες, κυρτές, κάθετες επιφάνειες και ανάποδα
Τα υλικά θερμαίνονται σε ένα ειδικό μηχάνημα ώστε να μπορούν να αντληθούν. Το αναγκαίο ρεύμα για τη λειτουργία των μηχανημάτων το δίνει μία ηλεκτρογεννήτρια, η οποία βρίσκεται επίσης πάνω στο όχημα.
Για το καλοκαίρι είναι μια απόλυτα αποτελεσματική λύση για μόνωση ταράτσας, ακόμα και αν απλά τοποθετηθούν ελεύθερα τα πλακίδια, όμως για να έχετε ποιοτικά αποτελέσματα και τον χειμώνα πρέπει το θερμομονωτικό πλακίδιο να κολληθεί και να αρμολογηθεί στην ταράτσα σας, ώστε να μην περνούν τα βρόχινα νερά που θα κρυώνουν συνεχώς την πλάκα και θα μειώνουν τελικά τα θερμομονωτικά αποτελέσματα που αναμένει κανείς από μια μόνωση ταράτσας.
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΘΕΡΜΗ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ
Ωστόσο η συμβατική μόνωση ταράτσας δεν είναι μια λύση που μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και κάποιους get more info περιορισμούς όπως επίσης και μειονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα η συμβατική μόνωση ταράτσας πρώτα από όλα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε επίπεδες ταράτσες ή ταράτσες με μικρή κλίση. Ακόμα επειδή η στεγάνωση βρίσκεται πάνω από τη θερμομόνωση, είναι ουσιαστικά η τελική επίστρωση, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς εκτεθειμένη στις θερμικές μεταβολές και να φθείρεται αρκετά πιο εύκολα από ακραίες καιρικές συνθήκες.
Πλεονεκτήματα συστημάτων με πολυουρεθάνη και πολυουρία
). Η μόνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο προϋποθέτει εξειδικευμένο συνεργείο καθώς εφαρμόζεται εν θερμώ (χρήση φλόγιστρου) με ειδική διαχείριση των ραφών που δημιουργούνται και με ειδικά αστάρια πρόσφυσης.
Πως συνδέεται λοιπόν η θερμομόνωση ταράτσας με την στεγάνωση πέραν της παραπάνω περίπτωσης;
Είναι ταχύτερα σε εφαρμογή, έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.
Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.
Comments on “στεγανοποίηση με πολυουρία Secrets”